marți, 19 aprilie 2011

Forum participanti

Stimati participanti,
aici sunteti invitati sa postati impresiile cu care ati revenit din plasament. Asteptam comentarii referitoare la toate aspectele proiectului si eventuale recomandari pentru imbunatatirea proiectelor viitoare.
Pentru postare dati click pe comentarii, scrieti ce aveti de spus si dupa aceea dati click pe Postati un comentariu. Succes !
Vacanta placuta si Paste fericit!

3 comentarii:

  1. Petrescu Magdalena21 aprilie 2011 la 13:05

    Incep eu prima:)).In primul rand vreau sa multumesc Doamnei Zaharescu Magdalena si Domanei Georgescu Iulia pentru ca ati fost alaturi de noi si ne ati indrumat in aceste 2 saptamani ca si pe copiii dumneavoastra,va multumesc pentru tot efortul pe care l ati depus, pot sa spun ca sunt mandra ca in tara noastra mai exista persoane demne de respect si pe care te poti baza in orice clipa va multumesc pentru acest lucru,eu va felicit si tot respectul.Acum voi incepe cu partea practica:))pot spune ca in timpul acestui sejur am ajuns sa cunosc o multime de lucruri atat ca pentru cultura mea generala dar si in domeniul meu,pot spune ca mi am dezvoltat bine abilitatile lingvistice dar si un lucru destul de important lucrul in echipa, a fost frumos si chiar pot spune o experienta placuta,si daca as avea ocazia sa plec din nou as mai accepta sa plec de cate ori mi se va oferi.Va multumesc din suflet sunteti o persoana minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cele 2 saptamani petrecute in Germania m-au ajutat sa invat multe lucruri noi si folositoare ; am invatat sa lucrez in echipa , am inceput sa-mi dezvolt vocabularul de limba engleza si am invatat sa lucrez cu o aparatura mult mai performanta . A fost o experienta unica si de neuitat . Si nu in ultimul rand as dori sa multumesc doamnei profesor coordonator Zaharescu Magdalena si doamnei profesoare Georgescu Iulia!

    RăspundețiȘtergere